Faceți controale la ANL -urile din Mănăștur! Acolo sunt mulți săraci ÎNCHIPUIȚI

 

Un clujean solicită Primăriei Cluj-Napoca să facă verificări la apartamentele ANL atribuite tinerilor și persoanelor fără venituri prea mari. 

 

Ilie Opriș a dat și exemplul unui locatar de pe strada Mehedinți, care deține și un teren pe Valea Fânațelor, dar și un aprtament cu chirie modică în Mănăștur. 

 

As dori sa sesizez o neclaritate in privinta unei locuinte ANL de pe strada Mehedinti, care devine tot mai interesanta din punct de vedere al legalitatii. Am tot auzit de ilegalitati in privinta chiriasilor din acele blocuri. La blocul ..., locuieste dl. Florin S. care detine in proprietate un teren pe Valea Fanatelor, Cluj. Ca dovada exista o inregistrare la radio Impuls, cu teoriile dansului despre neasfaltarea strazii unde detine acest teren. L-am auzit personal la radio-ul din masina (in Decembrie 2014). Ma intreb de ce Primaria nu are astfel de date cu privire la proprietatile detinute de chiriasii din ANL-uri. Urmarind reclamatile despre aceste locuinte pe site-ul dvs. cred ca ar fi fost corect sa verificati fiecare locatar din anul 2003 si pana aztazi. Ma indoiesc ca aceeasi chiriasi carora l-i s-au acordat aceste locuinte, nu au realizat nimic pentru viitorul lor. Dimpotriva, acestia si-au achizitionat apartamente pe numele altor membrii din familie, iar locuintele din ANL, le-au subinchiriat. Consider ca acordarea de locuinte ANL tinerelor familii este un program foarte buna dar care nu se aplica corect din punctele de vedere subliniate mai sus”, solicită Ilie Opriș.

 

Locuințele ANL de pe strada Mehedinți au fost atribuite cu scandal în timpul mandatului primarului Gheorghe Funar.

 

Niciodată Primăria Cluj-Napoca nu a anunțat vreo anchetă care să fie efectuată periodic la aceste locuințe, pentru a se vedea dacă cei care au solicitat locuințele se mai încadrează în condițiile prevăzute de lege (venituri, proprietăți).

Comentarii Facebook