“Facerea de bine, …” - O clujeancă a sărit să salveze caprele de câinii vagabonzi, iar proprietarul a raportat-o la politie, drept mulțumire


O femeie din Floresti a sărit sa salveze o capra legată pe un câmp, in timp ce bietul animal era atacat de doi câini vagabonzi. Extrem de curajoasa, Laura a reușit sa alunge câinii cu o lopata si a chemat poliția. Capra atacată era legată pe câmp alături de altele trei si a fost grav rănită de câinii flămânzi.

Culmea e ca proprietarul caprelor, in loc sa ii mulțumească, a ajuns sa acuze femeia, spunând că labradorul acesteia a fost cel care i-a atacat caprele.

“URGENT!

In capătul străzii Iazului, pe câmp, sunt lăsate 4 capre legate. Acum 10 minute a fost atacată una din ele de către 2 câini. Capra este mutilata, muscata toată și suferă enorm acum. 

Dacă cunoaște cineva pe domnul care le deține, va rog sa se sesizeze. Este foarte posibil ca și celelalte 3 sa fie atacate.

I-am gonit pe câini cu o lopata, dar e probabil sa se întoarcă.


Update: 

a venit poliția iar “domnul” a dezlegat caprele și le-a luat de acolo.

In aceasta seara, chiar când a avut loc incidentul, eu ma plimbam cu labradorul meu IN LESA, când acei doi caini vagabonzi s-au apropiat și a avut loc atacul.

Mi-am dus câinele acasa și m-am întors cu o lopata sa indepartez câinii. Timp in care strigam după ajutor,  am scris și aici și eram pe fir cu poliția, încercând sa va salvez caprele. 

Cu toate acestea, “domnul” care deține caprele a spus poliției ca eu sunt de vina de incident și ca labradorul meu i-a mutilat capra. 

Draga “domn”, îți ți caprele legate zile întregi acolo. Singurul responsabil ești tu. 

Sper sa îți fie salvata capra”, a relatat femeia din Floresti.

Comentarii Facebook