Expoziție ”România sălbatică” în Piața Unirii

 

O expoziție cu fotografii surprinse în locuri speciale din România poate fi admirată, în Piața Unirii, în perioada 18-27 iulie.

 

Proiectul inițiat de fotograful Dan Dinu, în colaborare cu World Wide Fund for Nature(WWF), cuprinde o serie de 50 de fotografii, expuse pe panouri de mari dimensiuni, prezentând locuri spectaculoase din cele 13 parcuri naționale ale României și din Rezervația Biosferei Delta Dunării.


Încercăm să aducem în atenția românilor tot ce este mai frumos.Când am început, mi-am arătat mie cât de frumos este, iar apoi și celorlalți”, a declarat fotograful Dan Dinu.


Vrem să arătăm că avem aceste valori aproape de noi și trebuie să ne mândrim cu ele. Sperăm că după ce vor vedea aceste fotografii, oamenii vor lua rucsacul în spate și vor pleca să viziteze acele locuri”, a precizat și Directorul de Program WWF România, Margo Csibi.


Expoziția face parte din proiectul mai amplu România sălbatică, inițiat în 2010, ale cărui destinații sunt toate cele 28 de parcuri naționale, naturale și geoparcuri din România.


Expoziția în aer liber ”România sălbatică” va fi deschisă publicului non-stop în perioada 18-27 iulie, în Piața Unirii.

 

Pentru mai multe informații despre proiect accesați site-ul www.romaniasalbatica.ro

Comentarii Facebook