Expozitie de fotografie la Turnul Croitorilor


Primaria municipiului Cluj-Napoca, prin Centrul de Informare Turistica, in parteneriat cu Asociatia "Support for Youth Development", organizeaza expozitia de fotografie "Romania vazuta prin obiectivul camerei tale foto",  la Turnul Croitorilor – Centru de Cultura Urbana, in perioada 10 – 17 decembrie.
   
Expozitia promoveaza imaginea Romaniei dincolo de prejudecati si stereotipuri, respectiv a unor locuri din Transilvania si Maramures (Cluj-Napoca, Sibiu, Brasov, Sighisoara, Garda de Sus si Barsana) fotografiate in luna august 2011 de un grup de 30 de tineri provenind din sase tari europene (Italia, Franta, Polonia, Letonia, Portugalia si Romania).
   
Pornind de la imaginea, adeseori falsa a Romaniei care se regaseste dincolo de granite, proiectul a dorit sa combata prejudecatile. Prin urmare, tinerii europeni paricipanti  la acest proiect au fotografiat, filmat si au scris articole despre oamenii si locurile vizitate, materiale care constituie prezenta expozitie si care vor fi utilizate pentru promovarea Romaniei in celelalte tari participante la acest proiect, tari in care vor avea loc expozitii similare.

Vernisajul expozitiei va avea loc sambata, 10 decembrie, de la ora 18.00

Comentarii Facebook