Expozitia "Mirajul culorilor in arta si traditia romaneasca" la Turnul Croitorilor

 

Expozitia "Mirajul culorilor in arta si traditia romaneasca" are loc luni, 12 martie 2012, de la ora 12.00, la Turnul Croitorilor si poate fi vizitata pana in 16 martie, intre orele 10-20.

In cadrul expozitiei vor expune elevii claselor I-VIII ai scolii Speciala–Centru de Resurse si Documentare privind Educatia Integrata/Incluziva, alaturi de elevi ai Grupului scolar "Samus" din Cluj -Napoca.

Evenimentul marcheaza Sarbatorile de Buna Vestire si sarbatoarea Pastelui, promovarea talentului creator al  copiilor cu dizabilitati in comunitate, integrarea lor in viata culturala a orasului si totodata perpetuarea traditiilor romanesti.

Prin aceasta expozitie, organizatorii doresc sa puna accentul pe talentul si creativitatea copiiilor, pe cresterea adaptabilitatii lor scolare, pe recuperarea deficitelor informationale si pe sansele egale cu copiii din scolile de masa prin activitati de socializare si creative.

 

Evenimentul este organizat de Primaria municipiului Cluj-Napoca, prin Centrul de Informare Turistica, in parteneriat cu Scoala Speciala–Centru de Resurse si Documentare privind Educatia Integrata/Incluziva.


Accesul la expozitie este gratuit.

Comentarii Facebook