Explicațiile bărbatului încătușat la Kaufland, după ce s-a opus termoscanării! Totul pare a fi o manipulare fină - VIDEO


Bărbatul reținut la Kaufland Ferentari, în București, după ce a refuzat termoscanarea și soția acestuia a făcut scandal, a explicat ce s-a întâmplat.

Doru s-a dus împreună cu soția, Sorina, și un prieten, la Kaufland, pentru a face cumpărături, dar toată scena, încă de  la început când au refuzat termoscanarea, a fost filmată de o a patra persoană. Totul a fost editat și au fost adăugate și interviuri cu Doru și Sorin, după ce au ieșit de la Poliție.

Sorina a fost cea recalcitrantă pe toată durata filmării, ea fiind cea care a condus ostilitățile, și s-a opus să fie dusă la poliție, iar Doru susține că el a intervenit numai pentru a-i opri pe polițiști să îi bage nevasta în mașină. Atunci a izbucnit scandalul și Doru a fost încătușat. 

Interesant mai este încă un amănunt. Incidentul a avut loc în 19 mai, imaginile în care Doru a fost încătușat, filmate tot de cameramanul lor, au apărut pe Facebook în cursul zilei de joi, 21 mai, iar ulterior au apărut explicațiile celor doi, dintr-un clip ce pare a fi montat profesionist (fața angajatului de la Kaufland a fost blutară și totul este editat).

Nu este clar de ce s-au dus cei doi cu o echipa de filamre după ei și de ce din 19 mai și până acum au tăcut!

Comentarii Facebook