Bătrân arestat la Kaufland, după ce a refuzat termoscanarea - VIDEO


UPDATE

Kaufland a adus dovezi că bărbatul și soția acestuia, care susține că e jurnalistă, s-au dus la provocare. Aveau microfoane și cameraman cu ei pentru a înregistra tot incidentul. Personajele din incidentul de la Kaufland sunt Doru Ștefanache, expert TS, Sorina Ștefanache, jurnalist și Tiberiu Galambos, reprezentant al Asociației Civică Dreptate, fost instructor al grupării MISA implicat şi în alte incidente controversate.

Kaufland nu mai ia temperatura. Scandalul termoscanării ar fi fost regizat de bărbatul reținut și soția acestuia - VIDEO 

------------------------

Un bătrân care a refuzat termoscanarea a fost reținut de Poliție la intrare în Kaufland. Acesta a fost însoțit de alte două persoane care au participat la scandal și s-au certat cu cei care au vrut să le ia temperatura.

Imaginile au apărut acum pe Facebook, dar totul ar fi fost filmat acum două zile în față magazinului Kaufland Ferentari, iar polițiștii sunt de la Secția 24 (din sector 5). Bătrânul a fost scos din magazin și dus cu forța la mașina de poliție, iar de acolo începe filmarea. Polițiștii se chinuie să îi pună cătușele, fiind, în cele din urmă, trântit la pământ și încătușat. 

S-au deplasat poliţişti ai secției 24 care au identificat 3 persoane, vorbim de 2 bărbaţi şi o femeie care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-a fi permis accesul în magazin. Au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv”, a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt la Poliţia Capitalei.

Cei trei au fost conduşi la secţie şi au fost amendaţi pentru că au refuzat să se legitimeze şi au împiedicat intervenţia poliţiştilor.

Explicațiile bărbatului încătușat la Kaufland, după ce s-a opus termoscanării! Totul pare a fi o manipulare fină - VIDEO

Comentarii Facebook