Duminica 25 Septembrie

CLUJ: Șofer reținut de polițiști după ce a cauzat un acident și a fugit de la fața locului. Folosea și un permis fals


Polițiștii clujeni au depistat și reținut, pentruh 24 de ore, un șofer care a cauzat un accident rutier, apoi a fugit de la fața locului.

La data de 20 mai a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca au reţinut un bărbat de 33 de ani, din comuna Măguri Răcătău bănuit de săvârşirea infracţiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează IPJ Cluj.

Conform polițiștilor, la data de 18 mai, în timp ce se deplasa pe DN1 E60, în localitatea Huedin, nu a păstrat distanța de siguranță față de autoturismul care circula în fața sa, condus de o femeie, intrând în coliziune față-spate cu acesta. Ulterior, bărbatul a părăsit locul accidentului. 

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au găsit autoturismul în cauză, stabilind identitatea conducătorului auto. Totodată, au rezultat indicii conform cărora permis de conducere prezentat ar fi fals.

Șoferul este cercetat acum sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal. 

Bărbatul a fost reținut de către polițiști pentru 24 de ore.


Comentarii Facebook