Explicație HALUCINANTĂ a pastorului Marius Leontiuc, cel care a ȚEPUIT la Cluj 100 de oameni cu un bloc inexistent

 

Pastorul Marius Leontiuc, judecat pentru că a înșelat peste 100 de familii cu suma de un milion de lei, cărora le-a vândut apartamente în Cluj-Napoca într-un bloc inexistent, de pe strada Pasteur nr 10, vine cu o explicație halucinantă.

 

Leontiuc a fost condamnat la 10 ani cu executare, dar Înalta Curte de Casație și Justiție a dispus rejudecarea procesului, astfel că dosarul a revenit la Curtea de Apel Cluj. 

 

La ieșire de la ultima înfățișare, Marius Leontiuc a fost întrebat dacă i-a înșelat pe cei care i-au dat sume cuprinse între 10.000 și 20.000 de euro, drept avans, pentru blocul pe care nici măcar nu l-a proiectat.

 

A înșela este a induce în eroare. Pot să spun că i-am păgubit, nu că i-am înșelat. Am pledat de la început ca vinovat pentru neglijență în serviciu, care este o infracțiune distinctă de înșelăciune. Înșelăciune înseamnă să îl minți pe om, dar a neîndeplini o obligație contractuală nu înseamnă o minciună, înseamnă o culpă de forma neglijenței în serviciu. Este o chestiune gravă și regretabilă”, a sous Leontiuc, care dă vina pe Primăria Cluj-Napoca pentru că nu i-a emis autorizația de construire.  

 

Vezi lista pagubitilor lui Marius Leontiuc! Teapa totala a depasit un milion de euro

Comentarii Facebook