Experiența unui clujean la UPU: Caz de Covid plimbat printre oameni în sala de așteptare. Bine că avem stații de încărcare SMART


Un clujean s-a dus la UPU pentru a primi ajutor după ce i s-a umflat piciorul de la o mușcătură veninoasă, iar acolo a dat peste un haos de nedescris. 

Azi am fost la urgențe upu .am stat 5 ore. Era un batran care aștepta de 7 ore .am fost mușcat de ceva veninos. Mi s-au umflat picioarele de nu îmi încăpeau în adidași. Receptionerul nu era curios deloc. Era unu la care-i curgea sange din mana si doua asistente au trecut pe langa el si se uitau fără sa facă nimic. Zici că erau retarde .. spital de doi lei. Mor oamenii acolo și noi facem stații de încărcare smart de sute de mii de euro ..!! Nu am cuvinte cat de oribile sunt spitalele din Cluj !! Plus că pacienții care așteptau la urgențe stăteau pe scaune înăuntru fără distanțare socială!!”, ne-a relatat F.H.

Acesta a spus că era și un caz de pacient cu Covid, care era plimbat printre oameni. 

A fost și un caz de Covid care era plimbat acolo printre oamenii din sala de așteptare. În dreapta este o camera de izolare și în stânga e sala de examinare. Îl tot plimbau acolo”, a mai spus acesta.

Concluzia este ”numai bolnav să nu fii!

Comentarii Facebook