Excelența e premiată la Cluj-Napoca și în 2018! Are loc o ediție aniversară a „Premiilor de Excelență”


Evenimentul „Premiile de Excelență”, unic în România, cu tradiție și iubit de public, sărbătorește anul acesta cincisprezece ani de existență.


Conceptul acestui eveniment, spun organizatorii, s-a născut din dorința de a răsplăti oameni care, așa cum spune și numele galei, excelează în domeniile în care profesează: cultură, sport, administrație, cercetare, sănătate, business, implicare socială, evenimente și educație. Doctori, profesori universitari, actori, oameni de afaceri, sportivi și alte personalități vor fi în centrul atenției pe scena mare a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca în 26 octombrie, când le vor fi recunoscute meritele în prezența a peste o mie de invitați.

„Premiile de Excelență” se bucură de recunoaștere la nivel național, evenimentul fiind mediatizat de unele dintre cele mai importante instituții de presă din țară. Printre cei nominalizați la ediția de anul trecut se numără jurnalistul Ion Cristoiu, dr. Bogdan Florea, Viorel Pașca, dar și festivalul Electric Castle sau echipa națională feminină de tenis de masă. Gala a fost prezentată de Laura Cosoi și Dragoș Bucurenci, iar edițiile anterioare au fost găzduite de nume la fel de sonore din mass-media: Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Pavel Bartoș, Mihai Găinușă, Virgil Ianțu.

Ceremonia de decernare a premiilor va include prezentarea categoriei, un scurt material despre personalitatea nominalizată și înmânarea premiului. Momentele de show multimedia pregătite de organizatori vor fi sarea și piperul evenimentului, asigurând o atmosferă de neuitat și anul acesta.

 

Evenimentul va avea loc în 26 octombrie la Opera Națională Română din Cluj-Napoca începând cu ora 19.00.

Comentarii Facebook