Clujeni intoxicați cu insecticid. Oamenii au fost evacuați de pompieri


Trei persoane cu vârste cuprinse între 60 şi 80 de ani au fost evacuate dintr-un apartament, după ce au anunțat la 112 că s-au intoxicat cu insecticid.

Pompierii din cadrul Detaşamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineaţă pentru a acorda primul ajutor calificat pentru trei persoane care au anunţat că s-au intoxicat cu insecticid.

Apelul de urgenţă a venit pe numărul unic pentru urgenţe 112 în jurul orei 7.00 şi a solicitat intervenţia la un apartament situat într-un bloc de locuinţe pe strada Liviu Rebreanu din municipiul Cluj-Napoca”, anunţă ISU Cluj.

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale, un echipaj SMURD şi unul SAJ, fiind evacuate din apartament trei persoane, în stare de conştienţă şi coperante.

Cei trei, respectiv un bărbat şi o femeie în vârstă de aproximativ 60 de ani şi o femeie în vârstă de aproximativ 80 de ani, cu afecţiuni cronice, prezentau stare de rău. Echipajele SMURD şi SAJ le-au acordat primul ajutor calificat şi le-au transportat la spital pentru investigaţii de specialitate”, precizează reprezentanţii ISU.

Comentarii Facebook