Episcopia Greco-Catolică de la Cluj donează bani pentru victimele de la Colectiv



Episcopoia Greco-Catolică de Cluj-Gherla anunță că a donat bani pentru victimele tragediei de vineri, de la Club COlectiv, din București.

Episcopia Greco-Catolică de Cluj-Gherla, prin ierarhul ei, Preasfinţia Sa Florentin Crihălmeanu, profund mişcată de tragedia provocată de incendiul din clubul bucureştean „Colectiv”, în care şi-au pierdut viaţa peste 30 de tineri şi alţi peste 130 au fost grav răniţi, i-a îndemnat pe toţi preoţii, dimpreună cu credincioşii, la săvârşirea de slujbe religioase şi rugăciuni pentru sufletele tinere care s-au întors la casa Tatălui ceresc şi pentru alinarea suferinţelor celor răniţi şi ale familiilor lor. La acest ceas de grea încercare pentru toţi aceşti tineri şi familiile lor, ne alăturăm mesajului trimis de către Întâistătătorul Bisericii Greco-Catolice din România, Preafericitul Părinte Cardinal Lucian Mureşan: „Pe toţi cei suferinzi din cauza acestei tragedii îi asigurăm de rugăciunea noastră şi de tot gândul cel bun. Pe cei răposaţi îi încredinţăm dragostei plină de îndurare a lui Dumnezeu, şi cerem de la Părintele luminilor mângâiere, tărie şi vindecare peste familiile îndoliate şi peste toţi cei care au fost loviţi de această catastrofă.””, se arată în comunicatul trimis de Episcopie.

Astfel, episcopul Florentin Crihălmeanu a dispus transferul uei sume de bani în contul special deschis de Crucea Roşie Română: RO36BRDE410SV29647144100.

Comentarii Facebook