Cât de mult se va răci vremea în perioada următoare. Vezi ce anunță ANM


Meteorologii de la ANM au emis o estimare a temperaturilor medii, pentru perioada 2-15 noiembrie.

Astfel, în Transilvania, n primele zile ale intervalului de prognoză se va înregistra o creştere a mediilor regionale ale temperaturilor maxime, de la 12 grade până spre 15 grade, caracterizând astfel o vreme caldă pentru prima decadă a lunii noimebrie. Apoi, va surveni o răcire bruscă şi accentuată, cu aproximativ 7 grade, ceea ce va determina, la sfârşitul primei săptămâni, ca maximele termice mediate pe toată regiunea să fie mai coborâte decât normalul perioadei respective.

De asemenea emperaturile nocturne vor marca o creştere uşoară şi treptată, cu trei grade peste pragul de îngheţ, pe tot parcursul primei săptămâni.

Pe parcursul celei de-a doua săptămâni de prognoză, nu se estimează variaţii semnificative ale regimului termic, astfel că pe un fond de scădere uşoară, se vor înregistra, în medie, maxime de 10...8 grade şi minime de +1...-1 grad.

In ceea ce privește precipitațiile, meteorologii anunță că probabilitatea de apariţie a acestora va fi în creştere în jurul datei de 7 noiembrie, dar mai ales în jurul datelor de 10 şi 14 noiembrie.

Comentarii Facebook