Emil Boc poartă la mână o brățară care îl ține în MIȘCARE: Măsoară tot ce fac, cât mă plimb, cum dorm și cât mănânc - FOTO

 

Primarul Emil Boc și-a achiziționat din SUA o brățară specială care măsoară și ține evidența activităților pe care le face zilnic. 

 

Eu nu merg cu mașina. Merg foarte mult pe jos. Am o brățară care mă avertizează dacă nu fac 10.000 de pași pe zi. Sunt minim 8 kilometri și nu este sport mai sănătos decât mersul pe jos. Port brățara de o lună și ceva, de când am inaugurat în Parcul Central traseele pentru sănătate, făcute de Spitalul de Recuperare. 

 

Orice om trebuie să facă mișcare. Cel mai simplu mod este mersul pe jos. 10.000 de pași înseamnă vreo 8 kilometri. Nu sunt ușor de făcut, dar dacă te străduiești, pot fi făcuți. 

 

Fac pe zi peste 10.000. Când nu i-am făcut, ajung acasă și duc gunoiul, mă duc la alimentara pentru a parcurge pașii. Numai la Munchen, când am fost prezent la târg, nu am reușit”, a mărturisit Emil Boc, joi seara, la emisiunea online Știri de Cluj LIVE de pe Stiridecluj.ro.

 

 

Primarul a spus că brățara funcționează în tandem cu o aplicație disponibilă pe iPhone. ”Măsoară cât sport fac, câte calorii consum și cât dorm. Spre exemplu îmi spune dimineața dacă am avut un somn agitat sau unul adânc. Este o aplicație utilă”, a povestit Emil Boc.

 

Edilul este practicant al sportului, fiind și un client al sălilor de fitness.

Comentarii Facebook