Emil Boc furios din cale afară după meciurile pentru play-off: „Uitați-vă ce fac! Rușinea fotbalului românesc”. Răspunsul oficial al clubului


Primarul Emil Boc a răbufnit după meciul dintre Petrolul și Sepsi, încheiat cu 2-1 pentru Sepsi.

În urma acestui rezultat, Sepsi va juca în play-off, în play-off, în locul lui U Cluj.

Emil Boc a acuzat Petrolul că i-a permis lui Sepsi să marcheze golul care a calificat echipa în play-off.

”Petrolul - rușinea fotbalului românesc!

Cum să nu îți aperi corect șansele?

Cum să faci un simulacru de apărare la golul doi primit în meciul cu Sepsi? Oricine se uită la această fază poate observa cum invitați și lăsați adversarul să vă dea gol!

Vă rog să vă uitați la jucătorul Țicu de la Petrolul care invită pe Sepsi să atace!

Vă rog să va uitați la jucătorul Papp (în careu) de la Petrolul cum intră cu ambele picioare, ca să fie penalty, și era penalty dacă nu era gol!

Cum vă permiteți să distrugeți încrederea în sport, fair-play și corectitudine?

Vă bateti joc de un sport atât de minunat și veți rămâne o pată neagră în istoria fotbalului românesc!

Resetați corectitudinea în fotbalul românesc pentru că ne scufundam în promiscuitate!”, a scris Emil Boc, într-o postare acum ștearsă de pe contul acestuia de facebook. 

Petrolul Ploiești a reacționat infirmând acuzațiile primarului, menționând ca afirmațiile lui Emil Boc sunt nefondate și afectează grav imaginea fotbalului. 

,,Clubul Petrolul Ploiești este realmente consternat în urma afirmațiilor iresponsabile lansate în miez de noapte de către primarul municipiului Cluj-Napoca, domnul Emil Boc, prin intermediul rețelelor de socializare

Acuzațiile facute la adresa jucătorilor noștri, cum că ei ar fi premeditat un rezultat negativ și ar fi acționat în consecință în finalul meciului pierdut, aseară, cu Sepsi OSK Sf. Gheorghe, aduc un grav prejudiciu de imagine clubului nostru și, implicit, întregii familii Petrolul Ploiești.

O asemenea minciună sfruntată poate fi pusă doar pe seama unei campanii electorale deja declanșate, în care edilul să apară bine în fața susținătorilor echipei Universitatea Cluj. Inconștienta unor astfel de afirmații, însă, afectează grav imaginea fotbalului în general, nu numai pe aceea a jucătorilor și a societății noastre. Ca atare, ne vedem nevoiți sa ne îndreptăm către instanțele de judecată în cel mai scurt timp posibil.

Considerăm că, deja, s-a depășit cu mult prea mult o limită a decenței și a bunului simț, iar Emil Boc, înainte de a vorbi despre încrederea în sport, fair-play și corectitudine, ar trebui să se uite în curtea echipei pe care o păstorește și să-și îndrepte „veninul” spre adevărații vinovați. Iar, mai apoi, recomandabil ar fi să găsească și explicațiile pentru care o echipă care rostogolește, an de an, bani frumoși din bugetul comunității locale „reușește” să-și rateze obiectivele.

Am pierdut meciul în minutele de prelungire și cu CFR Cluj, de exemplu, altă echipa din urbea edilului, am pierdut și aseară la fel, după cum forma sportiva proastă ne-a făcut sa pierdem ultimele 4 jocuri! Dar, singurul lucru pe care nu vrem să-l pierdem este încrederea suporterilor noștri. De aceea, sperăm ca instanțele să intre în acțiune și să stârpească demagogia și minciunile domnului Boc!”, au transmis cei de la Petrolul Ploiești.

Comentarii Facebook