Emil Boc, despre o dispută de pe strada Parâng: Când îți cumperi mașină trebuie să te gândești și unde o pui


Primarul Emil Boc a fost chemat să intervină într-o dispută cu șoferii care își parchează mașinile și bochează mașinile care ridică gunoiul.

Locatarii de pe strada Parâng reclamă faptul că până la intersecția cu Aleea Ciucaș, din cauza mașinilor parcate ilegal, mașinile de gunoi demolează în fiecare săptămână stâlpișorii de pe marginea drumului… Cei de la siguranța circulației vin apoi și îi înlocuiesc… Situatia se repetă săptămânal. Oamenii cer intervenția poliției locale pentru a interzice / amenda șoferii care parchează acolo…”, a spus un locatar din zonă.

Primarul Emil Boc a aflat problema, dar le cere locatarilor să discute între ei și să nu mai parcheze neregulamentar.

Când îți cumperi mașină trebuie să te gândești și unde o pui. În străinătate nu îți permite oricine să cumperi un număr de mașini nelimitat și să parchezi oriunde pe domeniul public. 

Trebuie să existe și din partea cetățenilor o colaborare pentru a nu împiedica exercitarea unor activități de interes public major, cum e ridicarea gunoiului.

Administrația blocului trebuie să ia măsuri. Nu poate Primăria să meargă la fiecare bloc în parte și să ia măsuri. Poate să impună doar reguli, repune stâlpișorii, unde se demolează, dar pe cheltuiala statului, pe banii publici. Gunoiul trebuie ridicat”, a explicat Emil Boc. 

Comentarii Facebook