Emil Boc despre Anamaria Prodan: "Sunt de peste 10 ani în politică, dar nu mi-a fost dat să văd aşa ceva" VIDEO

 

Primarul Emil Boc a spus că e ”de peste 10 ani în politică, dar nu mi-a fost dat să văd aşa ceva", cu referire la comportamentul Anamariei Prodan. 

Întrebat ce se va întâmpla cu "U" Cluj, Boc a spus că deoacamdată echipa va rămâne la Cluj, unde urmează să joace meciul cu Steaua. Cât despre cuvintele: "L-am folosit ca să păstrez echipa în Cluj", spuse de Prodan la adresa lui, Boc a refuzat să le comenteză, precizând că discută doar cu patronul din acte al Universităţii, Ioan Mărginean.

"Ceea ce este foarte important în momentul de faţă este că Universitatea este aici, la Cluj, şi va juca următoarele meciuri pe Cluj Arena. Cea mai bună soluţie este găsirea unui alt investitor, problemă care nu este deloc uşoară", a declarat Emil Boc.

Întrebat dacă acceptă scuzele şi, în cazul în care Anamraia Prodan se va prezenta personal la biroului lui pentru a face acest lucru, Boc a răspuns: "Poate să vină".

Emil Boc a mai spus că a discutat cu Ioan Mărginean pentru soarta echipei şi cel mai bine este să găsescă un nou investitor pentru "U" Cluj.

 

Anca Baciu

Comentarii Facebook