Emil Boc, către copiii care plâng că nu pot intra la Târgul de Crăciun Cluj: ”Să fie supărați pe părinții lor că nu se vaccinează”


Primarul Emil Boc le-a răspuns copiilor care plâng pentru că nu pot intra la Târgul de Crăciun, din cauza certificatului de vaccinare, să își întrebe părinții de ce nu se vaccinează.

Boc: Copiii care nu intră la Târgul de Crăciun să fie supărați pe părinții lor că nu se vaccinează

Copiii să fie supărați pe părinții lor care nu se vaccinează. Asta este concluzia mea. Cu tot respectul, regulile jocului nu le schimb și nu sunt de acord să facem un pas înapoi de la lucrurile bune pe care le-am câștigat. Eu nu o să fac acest lucru. 

Am văzut că sunt mitinguri. Mi-au pus pancarte. Asta este. Mi-am asumat asta, pentru că sunt om public trebuie să îți și asumi unele lucruri. Nu poți să conduci în bătaia vântului, azi așa și mâine așa”, a spus Emil Boc, la Napoca FM. 

Sâmbătă, 11 decembrie, a fost protest la Târgul de Crăciun din Cluj

Mai mulți clujeni au protestat sâmbătă, 11 decembrie, la Târgul de Crăciun și au cerut acces liber, fără certificat verde la târgul din Piața Unirii. 

Aceștia au cerut să nu se mai solicite certificat verde pentru accesul într-un spațiu în aer liber. Acum, accesul la Târgul de Crăciun este permis numai pentru cei vaccinați sau care au trecut prin boală. 

Comentarii Facebook