Emil Boc a fost vaccinat cu vaccin din lotul AstraZeneca suspendat pentru suspiciuni


Primarul Emil Boc s-a vaccinat cu AstraZeneca, din lotul ABV 2856. 

M-am vaccinat cu lotul acela. Am verificat joi seara, după ce am auzit informația. Am reținut lotul 2856 și m-am uitat pe certificat. 

Nu am avut nimic mai mult decât simptomele obișnuite ale unei răceli, sau perioada pe care am avut-o în copilărie, cu vaccinările de atunci. 

Cluj: Se retrage de la VACCINARE lotul AstraZeneca suspendat în Italia. Dozele au fost făcute la Cluj și în alte județe ale României

Viața merge înainte. Eu am încredere în Uniunea Europeană și sunt convins că deciziile vor fi luate în consecință, ținând cont de interesul sănătății. Eu am încredere E foarte bine că acel lot a fost pus sub observație. Asta nu înseamnă că vaccinarea cu celelalte loturi”, a declarat primarul Emil Boc. 

Boc crede că pașaportul de vaccin va deveni obligatoriu: Fără el nu vei putea să călătorești, să mergi în diverse localuri

Prefectul Clujului, Szilard Tasnadi, a declarat că a cerut informații despre dozele rămase din acest lot și neadministrate, dar a aflat că acestea nu mai există. Clujul a administrat toate dozele primite. ”Au fost în total 9910 doze din acel lot în tot județul Cluj. În momentul de față nu mai există”, a spus acesta.


Comentarii Facebook