Chef Adrian Pop e în comă la Cluj, după un chef cu interlopi și polițiști în Apahida


Chef Adrian Pop a ajuns în comă la Clinica Neurochirurgie Cluj, după ce a fost bătut de un interlop care petrecea cu polițiștii din Apahida. 

Adrian Pop lucrează la un popas din localitatea Suatu. El era de serviciu sâmbătă seara, la Pensiunea Suatu, iar soția Dorina a vorbit cu el în jurul orei 22.30.

I-am spus să doarmă la pensiune și că ne vedem a doua zi. Mi-a zis că mai are de lucru și că e obosit. Apoi, dimineața la 8.30 m-a sunat de la Poliție, să îmi zică că Adrian e în stare critică la spital”, ne-a spus Dorina Pop, conform Evz.ro.

În acea noapte, a avut loc la localul Papahida o petrecere cu polițiști, fiind ziua de naltere a agentului Cristian Marchiș. Grupul s-a dus noaptea spre Suatu, la peste 25 de kilometri distanță, dar nu au mai fost serviți cu băutură. Chef Adrian Pop s-a urcat cu petrecăreții în mașină și a pornit spre Apahida. 

N.M., prieten cu Adrian Pop, a relatat ce a văzut. Acesta a fost sunat și rugat să vină să îl ia cu mașina, fiind probabil unele tensiuni. N.M. l-a găsit pe Adrian Pop în Apahida făcând skandenberg cu o altă persoană.

Era unul mai mare și tatuat. Am aflat că era cumnatul polițistului Marchiș, sărbătoritul. Nu părea să fie scandal sau supărare. Cert este că la un moment dat, chef Adrian Pop a ieșit afară, urmat de persoana respectivă. El nu fuma și m-am gândit că poate iasă să discute. Nu au trecut nici 30 de secunde și persoana respectiv și-a băgat capul pe ușă și a zis ceva de genul: haideți luați-vă bucătarul sau bucătarul e la pământ. Ceva de genul ăsta”, a povestit Nicolae M.

Toată lumea s-a făcut nevăzută, după ce au apărut problemele. 

Eu am ieșit afară să îl ajut. Eram cu patronul de la localul respectiv. El se chinuia să respire. Era vânăt la față și îi curgea sânge de după ureche. Am sunat la 112, iar ambulanța a venit foarte repede. În schimb, cei din local au dispărut fără urmă și fără să zică ceva. Fără să ne întrebe dacă să ne ajute cu ceva. Și-au luat hainele și au plecat”, a mai spus bărbatul.

Cazul este anchetat de polițiștii de la Apahida. 

Comentarii Facebook