Emil Boc a fost păcălit de organizatorii Maratonului Clujului. Traseul a fost mai scurt

 

Primarul Emil Boc a alergat la Maratonul Clujului, dar organizatorii au modificat traseul fără a le spune concurenților de la crosul de 6 kilometri.

 

Emil Boc a alergat ca în fiecare an la crosul Băncii Transilvania, iar la final a anunțat că a stabilit un record personal, parcurgând distanța de 6 km în 21 de minute. 

 

Eu am alergat 20.59 de secunde, pe ceas. Ei ne-au spus că sunt 6 kilometri și eu când am terminat cursa m-am uitat la ceas, dar mi s-a părut și mie parcă e prea bun timpul, dar spre deosebire de anul trecut am și plecat mult mai tare.

 

Am fost ultimul în pluton și a trebuit să plec mai tare. Nu am apucat să fac prea multe calcule. Nu e vina noastră. 

 

Am aflat ulterior că traseul a fost de 5 kilometri. Dar mesajul meu nu e să stabilesc recorduri. Eu am vrut să promovez sportul”, a spus Emil Boc, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, moderată de Delia Cărbune. (Vezi declarația VIDEO la minutul 8:15)

 

Primarul Clujului a spus că nu a fost deranjat de situație, el fiind un ambasador al sportului și neurmărind să doboare recorduri. 

 

Emil Boc a mai declarat că l-a bucurat faptul că a crescut cu 30% numărul celor care au alergat la Maratonul Clujului. ”Au fost mulți tineri înscriși. Este un lucru bun și sperăm că abonamentele gratuite oferte elevilor va încuraja activitatea sportivă. Sunt 19.000 de elevi care pot circula gratuit pe două linii pentru a merge la școală sau la activitățile extrașcolare: sport sau diverse alte cursuri”, a mai afirmat primarul.

 

Emil Boc a alergat la Maratorul de la Cluj și a stabilit un RECORD - FOTO

Comentarii Facebook