Elon Musk e cu ochii pe Cluj! Sentry Live, sistemul de protecție pentru Tesla 3, activat la Cluj peste capul miliardarului - VIDEO


Un italian stabilit in Cluj a reușit să pornească sistemul de supraveghere a mașinilor Tesla Modelul 3, lucru care îi va atrage atenția celebrului Elon Musk.

Sistemul Sentry Live pentru modelele Tesla 3 nu e disponibil si in Europa, dar italianul stabilit de trei ani in Cluj-Napoca a găsit un mod de a-l activa.

Realizarea lui i-a atras atenția lui Sawyer Merritt un apropiat de-al lui Elon Musk. Clipul cu modul in care functioneaza la Cluj, in premiera in Europa, sistemul Sentry Live a fost postat pe Twitter, iar Musk a fost taguit.

Sistemul Sentry Live este format din mai multe camere de supraveghere care înregistrează orice mișcare in jurul mașinii si constituite o garanție pentru orice furt sau dauna comisa. Sistemul functioneaza in SUA, dar nu si in Europa. 

Sentry Mode de la Tesla este o caracteristică care utilizează camerele pilot automat ale mașinii ca sistem de securitate pentru a preveni furtul sau vandalismul. Este vorba despre un software, prin care proprietarii pot viziona de la distanță camerele Sentry de pe iPhone-urile lor.

Practic se pot vizualiza de la distanță, pe telefon sau tabletă, imaginile surprinse de camerele de pe modelul Tesla. 

Comentarii Facebook