Cluj: Cine e bărbatul omorât de o mașină pe trotuarul îngust de lângă Parcul Operei, din Cluj-Napoca


Bărbatul omorât de o mașină pe trotuarul îngust de pe trotuarul de lângă Parcul Operei a fost profesor universitar la UTCN.

Victima este profesorul de la Facultatea de Autovehicule Rutiere, Mecatronică și Mecanică din cadrul Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Radu Bălan, scrie Foaia Transilvană.

Profesorul se afla pe trotuar și a fost lovit în plin de un șofer care a evitat un biciclist. 

Martorii la accident au relatat ce s-a întâmplat. Mărturiile sunt șocante. Citește detalii în linkul de mai jos.

Moartea absurdă a pietonului de lângă Parcul Operei, din Cluj-Napoca. Trotuarul acolo e o BĂTAIE de JOC. Practic e o invitație la moarte

---------------------------

UPDATE

Marți, 23 noiembrie, Poliția Rutieră a dat publicității imagini cu biciclistul de la care a pornit acest accident tragic. După câteva ore, biciclistul a fost reținut și adus la audieri. Acesta a avut timp 24 de ore pentru a se preda, dar nu a făcut acest lucru. 

Imaginile prezentate de Poliție arată că biciclistul a fost acroșat de mașina, care apoi a intrat pe trotuar și l-a omorât pe profesorul Bălan. 

Biciclistul nu a oprit, ci și-a văzut mai departe de drum. ”Acesta ar fi schimbat succesiv benzile de circulație spre stânga, printre autoturismele care circulau pe segmentul respectiv de drum, fiind acroșat de autoutilitară, moment în care aceasta din urmă, printr-o manevră de evitare a impactului a pătruns pe trotuarul din partea stângă. Deși după producerea evenimentului rutier conducătorul bicicletei ar fi constatat cu propriile simțuri faptul că în urma evenimentul a rezultat vătămarea unei persoane, acesta nu ar fi rămas la locul impactului”, spun anchetatorii.

Cluj: A fost prins biciclistul care a produs accidentul soldat cu decesul profesorului universitar de la Universitatea Tehnică - FOTO


Comentarii Facebook