O femeie a ajuns la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier pe Bulevardul Nicolae Titulescu


O femeie de 68 de ani a ajuns la spital după ce mașina în care se afla a intrat în coliziune cu o altă mașină, condusă de un tânăr de 35 de ani, la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși.

O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj TIM au fost alertate, în jurul orei 8.40, ca urmare a unui accident rutier produs la intersecția străzilor Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși, din municipiul Cluj-Napoca.

La fața locului pompierii au găsit două autoturisme avariate. O femeie de cca 60 de ani a primit asistență medicală la fața locului și a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La primele evaluări aceasta prezenta afecțiuni ușoare”, a transmis ISU Cluj.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, în jurul orei 08.27,  la intersecția străzilor Bulevardul Nicolae Titulescu și Constantin Brâncuși din municipiul Cluj-Napoca.

Conform primelor date furnizate, impactul s-a produs între un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani, din Cluj-Napoca, care se deplasa pe Bulevardul Nicolae Titulescu înspre strada Constantin Brâncuși și un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani, din același municipiu.

În urma evenimentului, o femeie de 68 de ani, pasageră în autoturismul condus de șoferul de 72 de ani, a fost transportată în stare conștientă la o unitate medicală pentru a i se acorda îngrijiri de specialitate.

Testările cu aparatul etilotest au avut rezultat negativ”, a transmis IPJ Cluj.

Comentarii Facebook