Elevii din clasa zero de la Școala Ion Agârbiceanu se mută, dar copilul directoarei nu. CA a aprobat niște reguli care permit acest lucru - FOTO


Opt clase cu copii din clasa zero de la Școala Ion Agârbiceanu din Cluj-Napoca se mută din lipsă de spațiu, dar copilul directoarei rămâne, pe baza unor reguli aprobate de Consiliul de Administrație al școlii, pe care directoarea îl conduce. 

Directoarea Paula Balica susține că mutarea elevilor se face spre binele lor, din lipsă de spațiu. Părinții spun că au aflat abia acum 2 zile că în 13 decembrie, 8 clase vor fi mutate la Colegiul Anghel Salighy, iar patru rămân pe loc.

Noi am ținut legătura cu părinții din martie. Am mai avut întâlnire și mai avem și azi. Am hotărât ca la clasa pregătitoare, clasa întâi și a doua, orele să fie de 40 de minute, pe perioadă determinată de timp, din lipsă de spațiu”, a spus directoarea școlii, Prof. Paula Balica.

Copilul directoarei nu se va muta, cu tot cu clasa în care este, pentru că cei din Consiliul de Administrație au stabilit un set de criterii, pe care părinții îl consideră nedrept. 

Directoarea școlii, Prof. Paula Balica, a recunoscut că unul dintre copiii ei este în clasa zero și că nu se va muta.

Potrivit criteriilor stabilite de Consiliul de Administrație, rămân la școală și nu se mută copiii care au certificat de handicap, cei care au frați la Școala Ion Agârbiceanu, copiii cadrelor didactice și cei care sunt implicați în activități din cadrul Consorțiului de Practică Pedagogică.

Citiți AICI pe larg subiectul.

WhatsApp Image 2021-12-08 at 15.31.03.jpeg

Comentarii Facebook