Elevii de la Liceul Barițiu, acuzați că i-au spart geamul unui șofer. Imaginile de pe CAMERA de SUPRAVEGHERE arată altceva - VIDEO

 

Elevii de la Liceul George Barițiu sunt acuzați de un șofer că i-au spart geamul de la mașină cu mingea.

 

Incidentul s-a consumat între orele 8.30 și 9.50.

 

Îsi lasa omul masina parcata in centrul Clujului, pe loc legal si o gaseste avariata. Am anuntat 112 si politistul care s-a deplasat la fata locului mi-a spus ca pot face plangere penala, dar, cel mai probabil, avaria a fost provocata de copiii de la Liceul Baritiu, care au dat cu mingea in strada”, ne-a povestit proprietarul mașinii.

 

Nu vreau sa provoc probleme legale pentru elevii scolii si sa fac demersuri pentru cercetare penala, asa cum mi-a recomandat Politia, dar mi s-ar parea normal, daca au facut o prostie, sa si-o asume si sa imi lase un contact, sa am cu cine sa discut despre acoperirea pagubelor. Si noi am fost copii si ne-am jucat cu mingea, dar, daca am spart geamuri, sau am stricat ceva, ne-am asumat si parintii nostri au platit pagubele”, a declarat clujeanul.

 

Pagubele depasesc 2.000 de lei.

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre, puteți trimite imagini pe adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

 

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

UPDATE

 

Conducerea Liceului George Barițiu a precizat că, după vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere, a rezultat că elevii liceului nu sunt implicați în acest incident. ”Camerele arată clar momentul când se sparge geamul, iar în curtea școlii sunt câțiva copii care aleargă. Deci, nici vorbă de un obiect contondent care să fie aruncat dinspre curtea școlii. Am verificat și am constatat că între 8.30 și 9.30 nu erau ore de sport în curte, iar în pauză copiii nu s-au jucat cu mingea și nu au aruncat cu vreun alt obiect în stradă”, a declarat directorul Liceului, Daniela Deac.

 

 

Comentarii Facebook