Vineri 7 Mai

Elevii clujeni care au luat media 10 la BAC, premiați cu câte 2.500 de lei


Reprezentanții Consiliului Județean Cluj anunță că forul administrativ județean va organiza, în perioada imediat următoare, cu respectarea măsurilor epidemiologice impuse de către autorități, o ceremonie festivă de premiere a elevilor din județ care au obținut media 10,00 la examenul de Bacalaureat, sesiunea 2020.

Recompensarea excelenței în educație este mai mult decât necesară, ea ține de recunoașterea și promovarea modelelor autentice. Îi felicit și le mulțumesc absolvenților de nota 10 ai Clujului, cei care prin dăruirea, efortul și ambiția lor au adus, o dată în plus, cinste județului nostru.”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe

Pe lângă diplomele de excelență ce vor fi acordate cu acest prilej, tinerii absolvenți de liceu care au promovat examenele cu media 10,00 vor fi recompensați și cu o sumă de bani, în cuantum de 2.500 de lei/elev.

La nivelul județului Cluj, în acest an s-au obșinut zece medii de 10 la examenul de Bacalaureat.

De asemenea, forul administrativ județean va premia în bani și elevii clujeni care au obținut media 10,00 la Evaluarea Națională din acest an.


Comentarii Facebook