Sambata 11 Iulie

Elevii clujeni care au luat 10 la BAC și la Evaluarea Națională, premiați cu bani de Primăria Cluj. Ce sume li se acordă


Primăria municipiului Cluj-Napoca anunță că elevii care au reușit să obțină media 10 la evaluarea nașională și la examenul de bacalaureat din acest an, vor fi premiați. examenele naționale vor fi premiați de Primăria Cluj-Napoca.

Astfel, în acest an, 34 de elevi din Cluj-Napoca au obținut nota maximă la examenele finale ale ciclului gimnazial și liceal, 25 elevi la Evaluarea Națională și 9 elevi la Bacalaureat.

În semn de apreciere din partea comunității clujene pentru efortul și dedicarea ce au stat la baza acestor rezultate, atât elevii "de zece" cât și profesorii care i-au îndrumat vor fi premiați de către municipalitate, transmit reprezentanții primăriei. De asemenea, vor fi premiați și elevii cu nota maximă în urma soluționării contestațiilor. 

Valoarea fiecărui premiu este de 1.000 lei.

Clujul este pe primul loc în țară în ceea ce privește rata de promovare la Examenul de Bacalaureat, cu 8 instituții de învățământ ce au promovabilitate de 100% în sesiunea care tocmai se încheie.


Comentarii Facebook