Ei sunt tiganii din Huedin care fura Anglia! Afara traiesc intr-o saracie lucie, in Romania ridica palate FOTO


Politistii din Marea Britanie au gasit in casa unor tigani romani, originari din Huedin, suspectati de furt din buzunare, o mizerie crunta. In judetul Cluj, rudele lor traiesc in adevarate palate.

Tiganii au fost gasiti locuind in conditii insalubre, dormind pe o saltea pe care si un animal ar refuza sa se aseze. Romanii nu cheltuie in Marea Britanie niciun ban, astfel incat sa poata trimite sume cat mai mari la Huedin.

Pe langa mizeria de nedescris, politistii britanici au gasit teancuri de bani, zeci de televizoare de ultima generatie, furate si care urmau sa plece spre Cluj. dar si pasapoarte si cereri pentru ajutor social,

Jurnalistii britanici au publicat in ultimele saptamani diverse articole in care relatau cum tiganii din Huedin jefuiesc calatorii care adorm in trenurile de navetisti.

Au fost arestate trei femei si un barbat in Kent, locul unde locuiau tiganii clujeni. Cercatarile facute de politisti arata ca acestia au jefuit 185 de britanici, dar cifra este mult mai mare deoarece foarte multi oameni pagubiti nu au depus plangere.


Palatele tiganilor din Huedin, construite din bani furati de la londonezii care atipeau in metrou! FOTO

 

Banii care au fost furati, sute de mii de lire sterline, au finantat la Huedin ridicarea unor palate enorme.

Jurnalistii de la Daily Mail au identificat si traseul banilor si au ajuns la Huedin, in judetul Cluj, ramanand surprinsi de vilele tiganilor, valorand milioane de euro.

Romii se apara: "Suntem o familie foarte, foarte bogata. Muncim in Anglia, Spania si Franta. Facem o gramada de bani".

 

 

 

Comentarii Facebook