Sute de experți europeni vor dezbate infrastructura orașelor într-o conferință online. Ce nota va lua Cluj-Napoca?


Ediţia a II-a a Conferinţei Internaţionale „Oraşe în Schimbare” va avea loc online în data de 12 Mai, 2021.

În cadrul conferinţei vor fi prezenţi peste 250 de experţi şi specialişti din industria arhitecturii și construcțiilor, precum arhitecți, designeri de exterior și de interior, constructori de clădiri și investitori, companii de consultanță, angajați ai autorităților locale sau dezvoltatori imobiliari. Majoritatea participanţilor vor fi din România, Olanda, Estonia, Slovenia, Danemarca, Marea Britanie și din alte țări europene.

De asemenea, participanţii la conferinţă vor discuta despre eficienţa infrastructurii şi vor evalua arhitectura oraşelor. Aceştia vor discuta despre tehnologii şi despre cum vor putea fi îmbunătăţite oraşele în viitor.

Participanţii se pot înscrie la conferinţă până în data de 10 Mai 2012 ora 23:59.

Constantly Changing Cities, ediția a II-a va fi un eveniment internațional într-un format nou și inovator, cu un program atractiv și multe oportunități. Principalele teme abordate de către speakerii noștri, personalități din domeniu, pe plan național și internațional, acoperă un spectru vast de domenii legate de provocările prezente și viitoare ale orașelor. În cadrul evenimentului va exista oportunitatea participanților sa interacționeze cu experții din domeniu și deasemenea la finalul evenimentului vor exista mai multe surprize pe care dorim sa le oferim atât participanților cât și experților noștri”, declara Dr. Arch. Șerban Țigănaș, coordonatorul Conferinței.

Conferința va putea fi urmărită online, gratuit.

Mai multe detalii despre conferinţă găsiţi accesând site-ul sau pagina de Facebook .

Comentarii Facebook