Econom, dar puternic: o selecție de parfumuri la preț accesibil, cu o aromă captivantă


Cât trebuie să plătești pentru un parfum bun? Unii cred că numai un parfum selectiv poate fi definit ca bun, al cărui cost pe sticlă începe de la 100 de euro. Alții cred că parfumurile mai ieftine sunt mai atractive. Cel mai important lucru în parfumerie este că toată lumea își poate permite un anumit parfum. 

Astăzi încercăm să compilăm o selecție, astfel încât toată lumea să fie mulțumită. Prin urmare, să începem cu parfumurile pentru domni și să terminăm cu notele pentru imaginea unei femei. 

Parfumuri pentru bărbați 

Cunoscătorii moderni ai parfumurilor spun din ce în ce mai mult că toate parfumurile sunt unisex. Împărțirea în parfumuri „pentru femei” și „pentru bărbați” încearcă să fie prezentată ca fiind învechită, iar noii parfumieri creează ceva senzual, ceva ce poate fi folosit de către doamne și domni. Dar cu siguranță pentru bărbați parfumurile trebuie să fie „brutale” și puternice, iar pentru fete - feminine și delicate. 

De exemplu, Versace Man Eau Fraiche este greu de imaginat pe umerii fragili ai femeilor. Mirosul lemnos apos își proclamă cu voce tare masculinitatea. Notele citrice cu o notă de mosc în bază conferă proprietarului său o linie îndrăzneață și puternică. Se încadrează în rutina de birou și ținuta formală, dar arată și minunat în viața de zi cu zi. Și, de asemenea, acest parfum este foarte popular la fete, așa cum se simte la bărbați. Acest lucru este valabil și pentru Azzaro Chrome, deși parfumul sa dovedit a fi floral-fructat, dar combinația de iasomie și ananas este cu adevărat masculină, puternică și încrezătoare. În ciuda prețului său modest (puțin peste 60 de euro pentru o sticlă), Chrome se află pe lista parfumurilor alese de bărbați cu bun gust. Acestea dar și alte parfumuri pot fi cumpărate accesând https://makeup.ro/categorys/3/.

gf.jpg

Parfumuri unisex 

Dacă îți place să folosești o sticlă la doi împreună cu partenerul tău, poți arunca o privire mai atentă la Lalique Encre Noire Pour Homme - un parfum care imită fumul unui incendiu de pădure de dimineață. Parfumul se dezvăluie femeilor cu note speciale catifelate și oferă bărbaților o trenă de conifere.

Sau Calvin Klein CK One. În general, parfumerii recomandă să cunoască acest brand mai îndeaproape tuturor cunoscătorilor de parfumuri orientale. Calvin Klein CK One s-a dovedit a fi dulce și suculent datorită abundenței de note citrice-fougère, îmbunătățite de o bază de chihlimbar. Apropo, puteți testa mai întâi parfumurile ieftine. De asemenea, nu pe un tester de hârtie, ci pe corp, ideal ar fi pentru câteva zile. Miniaturile și mostrele, care pot fi găsite în magazinele online, sunt excelente pentru acest lucru. 

Parfumuri feminine 

Brandul de lux Dolce & Gabbana oferă parfumuri la un preț accesibil: Empress sau Light Blue. Se pare că acesta din urmă se poate lăuda cu a fi un parfum clasic: splendoarea sa marină citrică atrage femeile de toate vârstele pe tot parcursul anului. Se joacă cu încredere atât la cald, cât și la rece, seducător, primitor cu stropi de portocală, promițând să înveselească pe toți cei care aud acest acord modest, dar scump. 

Nu putem ignora Lanvin A Girl In Capri. Vă duce imediat la o tânără fără griji, este asociat cu bomboane de lămâie, dar este suficient de versatil. Cunoscătorii parfumurilor compară Capri Girl cu parfumurile selective iconice precum Kilian și Creed. Și afirmă cu încredere că Lanvin nu a făcut mai rău, dar mult mai ieftin.

Ca să fii mereu la modă și să arăți mereu perfect, trebuie doar să alegi parfumul care ți se potrivește, indiferent cât de mult ar costa, este important să îți scoți în evidență lumea interioară!

Comentarii Facebook