Miercuri 24 Aprilie

”E vina mea că îmi doresc să plătesc cât mai puțin pe chirie?” - Chiriașă ”șmecherașă” din Cluj-Napoca, acuzată că încearcă să își ”fure” colegii


O chiriașă a stârnit discuții aprinse, după ce a anunțat că își caută colegi de apartament, care să împartă ambii o cameră, dar să achite cât pentru două camere.

Caut 2 colegi de apartament (de preferat cuplu) pentru o cameră liberă într-un apartament cu 3 camere semidecomandate. 

Apartamentul se află în Mărăști (pe strada Fabricii). Costurile utilităților sunt relativ mici (nu am depășit suma de 150 lei/ pers - am fost 3 persoane în apartament).

Chiria este 2500 RON (833 RON / pers) + garanția care este echivalentul unei chirii”, a scris chiriașa inventivă.

O femeie, care a văzut anunțul, i-a explicat că chiria se împarte la cameră nu la persoane. ”Eu știam ca o chirie se împarte la numărul dormitoarelor, iar facturile la numărul persoanelor, dar se pare ca lucrurile s-au mai schimbat între timp. Am stat și eu în chirie/mi-am căutat și eu colege de apartament, dar niciodată nu le-am furat, totul a fost corect! Furt pe fata sau cred ca corect ar fi AFACERE”, a punctat aceasta.

Tânăra care își caută colegi de apartament a continuat să insiste și să se justifice. 

O mare afacere că îmi doresc să plătesc cât mai puțin pe chirie și în mod egal cu alte două persoane. Comentariul tău mi se pare sincer inutil având în vedere transparența mea cu prețul total al chiriei. Nu știu și nu mă interesează frustrările tale, dar te rog dacă nu ești interesată de anunț să treci mai departe”, a precizat tânăra.

Clujenii au încercat să îi explice că este în eroare:

Mod egal??? Nu prea văd unde e egalitate de care vorbești! Ceea ce înțeleg eu din comentariul tău de mai sus este ca o persoana plătește 833 RON, iar două persoane plătesc 1666 ron pentru același metru pătrat. Despre aceasta egalitate vorbești?

P.S Nici un om sănătos la cap nu ar fi interesat de așa un anunț”.

Ceea ce nu e logic și egal e ca tu ai propria ta camera, iar 2 persoane împart o cameră și plătesc de 2 ori prețul pe care îl plătești tu, care ai intimitatea ta și propria ta camera. De ce nu-ți împarți și tu camera cu cineva ca sa plătiți toți chiria mai puțin? Lasa-ma sa ghicesc, pt ca preferi sa ai intimitate și propria camera”.

Femeia e la litere și voi încercați să îi predați matematică și logică aristoteliană. Un prost aruncă o piatră în baltă și zece deștepți încearcă să o scoată”.

Comentarii Facebook