E.ON sparge, în Mănăștur pe Brateș și Tășnad, străzi recent asfaltate - FOTO

 

Compania E.ON Gaz a început să facă praf străzile Brateș și Tășnad, recent asfaltate din fondurile Primăriei Cluj-Napoca. 

 

Se intampla la coltul dintre strazile Tasnad si Brates, intr-o zona care a fost asfaltata cu chiu cu vai vreme de cateva luni. Au inceput sa schimbe bordurile si sa asfalteze o parte din strada in vara lui 2012, le-a aproape trei luni, dupa care a venit frigul si au disparut pana in primavara. Au terminat in sfarsit lucrarile, a venit Eon-ul si a sapat o groapa exact in acelasi loc in care mai avusese o asa zisa interventie. 

 

S-a reasfaltat intr-un final si totul parea in sfarsit in regula. In urma cu vreo doua-trei saptamani, Primaria a refacut marcajele la parcari. N-a durat prea mult si au venit cei de la Eon, au tras niste injuraturi si cateva linii pe pamant si au inceput sa sape - descoperisera, numai ei stiu cum, o avarie. 

 

Au marcat groapa si au revenit dupa doua zile ca sa constate ca au sapat gresit! Asa ca au astupat-o la loc si au mai facut un crater si pe cealalta parte. Pare-se ca de data asta au gasit ceva, ori s-au recunoscut depasiti de situatie, pentru ca nu au mai sapat si in alta parte. Strada, in schimb, a ramas distrusa. Probabil, vreo firma ”agreata” va castiga bani frumosi din viitoarele lucrari de ”intretinere” și asfaltare”, ne-a scris Marcel, un cititor Știri de Cluj.

 

 

Dacă ați surprins un incident care poate deveni o știre sau aveți informații despre un incident, puteți să le semnalați la adresa office@stiridecluj.com sau pe rubrica ”Fii reporter!”.

Comentarii Facebook