Dusuri scotiene si sauna la Spitalul de Recuperare din Cluj, totul din bani europeni - VIDEO

Ambulatorul Spitalului de Recuperare din Cluj a fost reabilitat printr-un proiect european in valoare de 3,2 milioane de lei.

 

Ambulatorul de Hidroterapie al Spitalului de Recuperare din Cluj a fost reabilitat printr-un proiect cu finantare europeana. Valoarea totala a proiectului este de 3,2 milioane de lei, din care 2,2 milioane a fost finantarea nerambursabila.

 

Prin lucrarile efectuate, spatiul a fost recompartimentat, astfel incat acum exista 41 de sali de tratament, fata de 27 anterior. Conducerea spitalului estimeaza ca numarul pacientilor va creste cu 25% si va creste gradul de siguranta pentru pacienti si pentru angajatii spitalului.

 

Au fost amenajate in incinta ambulatoriului de Hidroterapie sali de gimnastica, bai galvanice, sali pentru impachetari cu namol si parafina, sauna sau masaj.

 

"Toate tratamentele moderne existente la nivel european, care folosesc ca si factor terapeutic apa, sunt disponibile in aceasta baza de tratament, incepand cu baile galvanice, cu dusuri scotiene, cu parafina, cu namolul, cu kinetoterapia, sauna, toate aceste proceduri existente care folosesc apa ca si factor terapeutic sunt disponibile aici", a declarat Sanda Patrichi, managerul Spitalului de Recuperare.

 

Lucrarea a fost receptionata astazi, iar noile spatii de tratament vor fi disponibile pentru pacienti doar dupa ce vor fi primite toatre autorizatiile necesare. "Speram pana la sfarsitul anului sa le punem in functiune", a mai spus Sanda Patrichi.

Comentarii Facebook