Accident langa Aeroportul Cluj! Doi romi au fost loviti pe trecerea de pietoni. Satra a sarit la scandal


Doi tineri romi au fost accidentati grav pe o trecere situata pe strada Traian Vuia, langa Aeroportul International Cluj, in jurul orei 10.30.

Soferul unui autoturism de teren nu ar fi acordat prioritate de trecere celor doi tineri si i-ar fi lovit in plin. Victimele au ramas intinse pe asfalt pana la sosirea echipelor de prim ajutor si au fost transportate la spital.

Martorii povestesc ca circa 30 de romi, cel mai probabil rude ale celor doua victime, ar fi sarit la sofer sa ii ceara socoteala.


"Conducatorul unui autoturism care se deplasa din directia Apahida spre centrul orasului a surprins si accidentat doua persoane care traversau prin loc semnalizat si marcat corespunzator. Accidentul s-a soldat cu ranirea celor doi pietoni, care au fost transportati la spital", a declarat pentru Stiri de Cluj purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu.

 

Politia a intervenit in acest caz.

 

Acesta este cel de-al doilea accident grav produs in zona trecerii de pietoni de la Aeroportul International Cluj, dupa cel din 16 august, cand o femeie a fost accidentata grav.

 

Daca ati surprins imagini de la acest accident le puteti trimite pe adresa office@stiridecluj.ro sau pe rubrica "Fii Reporter!"

Comentarii Facebook