După mai bine de o LUNĂ, IPJ Cluj vorbește despre bătaia de la Club Alegria, dintre interlopi

 

Conducerea IPJ Cluj se apără și susține că a manifestat fermitate în cazul bătăii dintre interlopi, de la Club Alegria, din cartierul Zorilor. 

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu şi au efectuat acte premergătoare cu privire la 4 suspecţi din municipiul Cluj-Napoca, pentru stabilirea participaţiei acestora la faptele descrise şi justa încadrare juridică. 

 

La data de  23.07.2013, V. Alin şi M. Alexandru au depus plângere împotriva celor patru suspecţi pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală, având în vedere certificatele medico-legale care atestau faptul că cei doi au suferit leziuni vindecabile în 30-32, respectiv 40-45 zile de spitalizare. 

 

În 01.08.2013, în baza verificărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză, poliţiştii  au dispus începerea urmăririi penale faţă de T. Ionut, M.Rareş, S. Anton şi J. Ervin pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 181 Cod Penal. 

 

Pentru corecta informare a opiniei publice precizăm că fenomenul infracţional la nivelul judeţului Cluj s-a diminuat în primele 6 luni 2013, înregistrându-se o scădere procentuală de 9,73 % a faptelor penale sesizate faţă de perioada similară a anului 2012, judeţul Cluj fiind printre cele mai sigure judeţe din ţară”, precizează reprezentanții IPJ Cluj.

 

Vezi AICI detalii și imagini cu bătaia dintre interlopi.

Comentarii Facebook