După cinci evadări din arestul IPJ Cluj, șeful Poliției Cluj pleacă în pensie. Va încasa o mică avere

 

Deținutul care a evadat sâmbătă, din arestul IPJ Cluj, este al cincilea care a evadat în ultimii 2 ani.

 

Czika Laszlo se plimba nestingherit, cand a fost luat pe sus de politisti. ”Activitatea de prindere a persoanei urmărite a fost una complexă, în care au fost angrenaţi poliţişti din cadrul mai multor structuri ale inspectoratului, precum şi din cadrul Serviciului de Operaţiuni Speciale, structură subordonată I.G.P.R- ului”, precizează purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan.

 

Pentru că se tem de demiteri, șefii IPJ Cluj, chestorul Tudor Grindean (foto), adjuncții acestuia Trofin și Valentin Rusu, și-au depus cerere de pensionare care le-a și fost aprobată. Astfel, începând cu data de 1 septembrie 2016, cei trei polițiști, unul cu grad de general și ceilalți doi, cu grad de colonel, vor pleca în pensie, urmând să încaseze pensii cuprinse între 9.000 și 10.000 de lei.

 

În ceea ce priveşte partea referitoare la pensionarea conducerii, vă aducem în atenţie faptul că formalităţile în acest sens au fost făcute înainte de acest incident, informaţiile publicate nefiind fundamentate pe date reale. Mai mult, unul dintre adjuncţi a ieşit în pensie la sfârşitul lunii iulie a.c..”, a mai precizat sursa citată.

 

Deținutul evadat de la Cluj a fost prins în Florești. A făcut un lucru BIZAR

 

În data de 17 ianuarie 2015, patru deținuți periculoși care fuseseră arestați pentru tenativă de omor și alte infracțiuni cu violență, au fugit din arestul IPJ Cluj, pe un geam, la care gratia era pusă doar de decor, fără a fi prinsă în perete.

 

Atunci, doi agenți de poliție au fost destituiți din funcție și anchetați penal.

Comentarii Facebook