Dupa ce s-a certat cu Jorge Costa, sotia "animalului" a produs si un accident de circulatie EXCLUSIV


Politistii de la Sectia 3 Politie din cartierul Gheorgheni au declarat pentru Stiri de Cluj ca sotia lui Jorge Costa, Maria, nu prezenta semne de agresiune sambata seara, cand a vrut sa depuna reclamatie.

"S-a prezentat la politistul de serviciu pentru a depune plangere. In drum spre sectie a comis si un accident si ne-a vorbit si despre acesta. Din cate se pare a lovit cu masina cu gard de la un loc de joaca pentru copii. Nu prezenta semne de agresiune pe fata si i-am cerut un certificat medico-legal, dupa care a plecat", a declarat un politist, care dorit sa ii pastreze anonimatul.

Maria Costa era foarte afectata de scandalul conjugal si le-a spus politistilor ca a fost jignita si injurata de antrenorul CFR Cluj, Jorge Costa, supranumit "animalul".

Femeia le-a spus politistilor ca va reveni la sectie pentru a depune plangere, dar nu a mai facut acest lucru. Din cate se pare a parasit Romania duminica dimineata.

Purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Alma Brehariu, a recunoscut incidentul, dar a mentionat ca Maria Costa nu a depus nicio plangere la Sectia 3.

 

Citeste mai jos de la ce a izbuncit scandalul conjugal...

Jorge Costa, acuzat de sotie ca a batut-o! Femeia l-a reclamat la IPJ Cluj si a plecat din Romania

Comentarii Facebook