După cazul învățătoarei care a UMILIT copiii, părinții clujeni au un Tel Verde pentru reclamații

 

Inspectoratul Şcolar Judetean Cluj anunţă înfiinţarea unui tel verde pentru părinţi care va funcţiona începând cu săptămâna viitoare, în fiecare zi, între orele 8-16.

 

Pentru a facilita comunicarea părinţilor cu reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Cluj, conducerea ISJ şi-a propus crearea unui tel verde pe modelul celui destinat părinţilor care îşi înscriu copiii în clasa pregătitoare, modalitate de comunicare ce s-a dovedit foarte eficientă.

 

Pentru întrebări, sesizări, sugestii, la celălalt capăt al firului va fi un inspector şcolar care va discuta cu părinţii clujeni despre ceea ce aceştia doresc să aducă în mod eficient în atenţia conducerii ISJ sau despre problemele pe care le identifică în sistemul de învăţământ clujean.

 

Astfel, începand de săptămâna viitoare, părintii clujeni pot apela gratuit numarul 0800800364 pentru a fi rapid în legătură cu un reprezentant ISJ Cluj.

 

Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj reaminteşte că această modalitate de a intra în contact cu reprezentanţii instituţiei se adaugă celorlalte existente: depunerea unor petiţii prin secretariatul ISJ, transmiterea unei petiţii online pe adresa cluj@isjcj.ro sau prin înscrierea într-o audienţă la dl inspector şcolar general, în fiecare luni de la 11-13.

Comentarii Facebook