Drumurile județene din Cluj nu sunt blocate de zăpadă

 

Drumurile județene nu sunt afectate de zăpadă, anunță conducerea Consiliului Județean Cluj.

 

În cursul zilei de miercuri, 12 decembrie, la nivelul judeţului Cluj nu se înregistrează drumuri judeţene închise sau blocate, circulaţia autovehiculelor desfăşurându-se în condiţii de iarnă. 

 

Drumarii clujeni au acţionat, în ultimele 24 de ore, pe 166 de sectoare de drumuri judeţene, cu 144 de utilaje şi mijloace auto, cu ajutorul cărora au fost împrăştiate nu mai puţin de 1.177 de tone de material antiderapant.

 

În perioada  9 decembrie - 11 decembrie 2012, de când au început ninsorile, în județul Cluj s-a acţionat cu material antiderapant pe 326 de sectoare de drumuri judeţene, cu 305 utilaje şi mijloace auto, cu care au fost împrăştiate peste 2 897 de tone de material antiderapant, inclusiv sare. 

 

Acţiunea de deszăpezire şi intervenţie în urma acestor prime ninsori consistente s-a desfăşurat fără niciun fel de probleme majore, pe toate drumurile judeţene, astfel încât activitatea zilnică a fiecăruia dintre noi s-a putut desfăşura normal şi în situaţii de iarnă. Exigenţele noastre se vor menţine la acelaşi nivel şi vom urmări ca, în continuare, procesul de deszăpezire să se desfăşoare în condiţii optime, astfel încât să nu existe drumuri judeţene închise sau blocate”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Comentarii Facebook