Drumul Cluj-Turda, asfaltat după ce au fost trasate marcaje noi. Bani aruncați pe geam, crede un șofer clujean - FOTO

 

Drumul național Cluj - Turda este asfaltat în această perioadă, după ce în urmă cu câteva luni a fost proaspăt trasat și marcat. 

 

”În urmă cu numai câteva luni s-au aplicat marcaje noi pe acest drum, un drum pe care îl străbat săptămânal și care facea parte din categoria drumurilor de bună calitate. Ei bine, cineva a hotărât că sunt bani la buget care probabil se pierd dacă nu sunt folosiți. Cumva ințeleg reasfaltarea, dar să aplici marcaje și după câteva luni să asterni un strat de asfalt peste ele, urmând să se facă marcajele din nou, este inadmisibil. Cine a coordonat aceste lucrari trebuie sa fie concediat, părerea mea. Marcajele unui drum de zeci de km sunt foarte scumpe și banii irosiți sunt din contribuțiile noastre la stat”, a reclamat cititorul Știri de Cluj, care a dorit să își păstreze anonimatul. 

 

De asemenea, nici măcar lucrările care se fac acum nu sunt marcate, astfel că traficul este pus în pericol.

 

Revin la lucrarile de asfaltare. Cu toate ca în mod sigur există un proiect de semnalizare pe timpul execuției lucrării, semnalizare care este probabil cuprinsă în devizul lucrării, acestea nu există și din nou bani publici sunt înghițiți de firme private pentru ceva ce nu fac, sau nu fac cum trebuie. Este inadmisibil să circuli pe un drum național cu 4 benzi și să nu ai indicatoare, benzi marcate provizoriu, etc. În cazul unui accident, cum se stabilește cine pe ce banda sau sens de mers era, dacă depășești pe linie continuă sau întreruptă, atâta timp cât nu este nimic marcat??”, a mai afirmat clujeanul. 

 

O reclamație similară vizează și drumul Alba Iulia - Cluj, iar ”din Aiud până la intrarea în județul Cluj nu exista marcaje rutiere de multe luni de zile. Este inadmisibil!”.

Comentarii Facebook