”Drum lin prieten drag!” - Mesaje de durere după ce tânărul din Câmpia Turzii s-a spânzurat în curtea fostei mari iubiri


Rudele și apropiații tânărului din Câmpia Turzii, care s-a sinucis din dragoste, au lăsat mesaje pline de durere, prin care regretă dispariția prematură a acestuia. 

Nanu Coloji s-a sinucis în curtea fostei lui mari iubiri din localitatea Luna. 

Frățiorul meu stau și mă gândesc dacă Dumnezeu ți-a dat soarta asta…Nu îmi vine să cred că nu mai ești printre noi îmi pare nespus de rău că nu sunt acasă. Ai fost un prieten care a știut tot timpul să facă lumea să zâmbească… Dumnezeu să te odihnească fratiorul meu”, a scris un apropiat.

”Te iubesc! Peste câteva minute nu o să mai fiu…”. Un clujean s-a sinucis din dragoste în curtea fostei iubite

Drum lin prieten drag îmi pare nespus de rău ai fost un prieten în care mă puteam baza și mă făceai mereu sa trec peste toate ai fost un prieten adevărat Dumnezeu sa te odihnească în pace nu te voi uita nici o data”, a scris și o bună prietenă.

Nanu a vorbit cu apropiații în seara în care s-a sinucis, dar nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. 

Era un băiat de nota 11. Nu a făcut nimănui rău și acum l-a răpus suferința din dragoste. Am vorbit și el marți seara și totul era normal. Nu mi-am dat seama deloc că sunt probleme. Sufăr numai când mă gîndesc că poate putea să fac ceva”, a relatat un apropiat. 

Nanu s-a sinucis marți seara, chiar în curtea fostei iubite

Tânărul și-a pus capăt zilelor, în urma unei decepții în dragoste. Suferința lăsată în urmă este enormă. Tânărul s-a spânzurat în curtea fostei iubite, în seara zilei de marți, 26 iulie. 

Te iubesc! Acum, peste câteva  minute n-o să mai fiu. Să știu că te iubesc și îmi pare rău de ce ți-am făcut pana acuma! Rămas bun la toți cei dragi. Nu mai pot sa sufăr așa”, a fost mesajul lăsat de tânăr pe Facebook.

El va fi înmormântat în acest weekend. 

Comentarii Facebook