”Te iubesc! Peste câteva minute nu o să mai fiu…”. Un clujean s-a sinucis din dragoste în curtea fostei iubite

 

Un tânăr din Câmpia Turzii și-a pus capăt zilelor, în urma unei decepții în dragoste. Suferința lăsată în urmă este enormă. Tânărul s-a spânzurat în curtea fostei iubite, noaptea trecută. 

Te iubesc! Acum, peste câteva  minute n-o să mai fiu. Să știu că te iubesc și îmi pare rău de ce ți-am făcut pana acuma! Rămas bun la toți cei dragi. Nu mai pot sa sufăr așa”, a fost mesajul lăsat de tânăr pe Facebook.

Apropiații au vărsat lacrimi pe Facebook. ”Nu mai pot! Nu îmi vine să cred că te spânzuri pentru o femeie. Doamne, nu pot exprima în cuvinte ce este în inima familiei lui. Tatăl lui mort, fratele lui înecat și acum el spânzurat. Doamne…”.

Sincer nu pot să cred! Doamne, nimeni nu a fost cu omul ăsta, un prieten, ceva, care să fi știut ca gânduri are. Să vorbească cu el, chiar s-a întâmplat ceva grav cu acea fată?”.

Doamne, nici nu vreau să-mi imaginez ce-i în sufletul mamei lui. Dumnezeu să-l odihnească!”.

---------------

UPDATE

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 23.30, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Câmpia Turzii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost găsit decedat prin spânzurare, în curtea unui imobil din comuna Luna.

Polițiștii deplasați la fața locului au constat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un tânăr în vârstă de 22 de ani, pentru care echipajul medical a pronunțat, din nefericire, decesul.

Din primele cercetări efectuate, s-a constatat faptul că bărbatul ar fi decedat prin spânzurare, pe corpul acestuia nefiind evidențiate alte urme de violență.

Cadavrul a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca în vederea stabilirii cu exactitate a cauzei decesului și circumstanțelor în care a avut loc evenimentul.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Comentarii Facebook