Drogat prins la volan în urma unei razii rutiere! ”Sunt un pericol public tot mai mare”


Un șofer a fost surprins în Turda drogat la volan. 

La data de 27 iunie a.c., în jurul orei 09.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda au oprit pentru control, autoturismul condus pe strada Cucului, de un bărbat în vârstă de 37 de ani.

Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul indicat fiind pozitiv, fiind astfel condus la o unitate medicală pentru recoltarea probelor biologice.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

În Cluj-Napoca s-au dat zeci de amenzi

În noaptea de 28 iunie a.c., în intervalul orar 00.00-01.30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – formațiunea rutieră și cea de siguranță publică și patrulare, au organizat o activitate punctuală, pentru menținerea gradului de siguranță în trafic, descoperirea infracțiunilor comise la regimul rutier, prevenirea faptelor antisociale și a infracțiunilor din mediul stradal.

Polițiștii au acţionat la nivelul municipiului, fiind legitimate peste 100 de persoane și controlate 83 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale. S-au înregistrat abateri de la prevederile OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice și Legii 61/1991 privind ordinea și liniștea publică.

De asemenea, au fost reținute două permise de conducere și două certificate de înmatriculare.

Comentarii Facebook