Miercuri 24 Aprilie

Dramă la Spitalul Dej. Un cunoscut medic a murit la numai 45 de ani

 

Medicul Marius Ghiță, seful secției Pneumologie a Spitalului Municipal Dej, s-a stins din viață la numai 45 de ani, dupa o indelungata suferinta. 

 

Peste zece mii de pacienti au trecut pragul cabinetului doctorului Ghiţă în cei 14 ani in care a profesat la Spitalul Dej. 

 

Colectivul medical al Spitalului Municipal Dej deplânge trecerea în nefiinţă a prietenului şi colegului dr. Marius Ghiţă, după o îndelungată suferinţă. Suntem alături de familia îndurerată. Pentru toţi cei care l-au cunoscut, Marius Ghiţă a fost un om bun, un prieten loial şi sincer, un medic dăruit pacienţilor şi profesiei sale, un OM ce a luptat pentru o lume mai bună şi mai frumoasă, discret atât în realizări, cât şi în suferinţă. Lucrând împreună cu dânsul, am fost onoraţi să avem alături un model de umanism şi corectitudine.  Într-o lume în care vedem atât de des indiferenţă, domnul  dr. Marius Ghiţă a pus suflet în fiecare caz tratat, în fiecare om ajutat, în fiecare discuţie cu colegii, în toate situaţiile dificile în care te aduce exercitarea profesiei de medic. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a declarat dr. Antonela Nicoara, purtator de cuvant al Spitalului Municipal Dej, citat de dejeanul.ro.

Comentarii Facebook