Dragostea de soră transmisă din Chicago la Cluj, într-un mod care te lasă fără cuvinte. Cine are dor în suflet înțelege - FOTO


Surorile Contraș (Rocsana în Cluj-Napoca și Simina în Chicago, SUA) au fost unite de câteva cuvinte magice apărute pe câte o instalație luminoasă, care au ”ars” instant distanța de 8.000 de kilometri care le desparte pe cele două. 

Rocsana Contraș, trăiește în Cluj-Napoca, iar sora ei, Simina Contraș, în Chicago, SUA. Cele două au format o punte peste marele Ocean și cu un joc de cuvinte și-au demonstrat dragostea, care înfruntă distanța și testul timpului.  

Preț de o clipă oceanul s-a făcut mic de tot și diaspora era acasă. Am fi vrut mult ca acest moment să se întâmple de Ziua Națională pentru că Mi-e dor de tine, credem noi, se referă la mai mult decât la un sigur om. 

Când îți este dor de frați și de surori, de casa părintească și casa bătrânească, ulița din sat și apa din izvor și tot ce simți în tine este un mareee dor de ea Românie.

Iar când rămânem acasă cu greul și cu grija, bătrâni și frați și ajungem să plângem la morminte tot pentru câte doi..

Vă răspundem tareeeee de tot Și mie!!!”, au spus cele două surori.

Instalațiile au fost montate de Asociația Daisler. ”Mi-e dor de tine!” este în Chicago, iar pe Podul Elisabeta din Cluj-Napoca a apărut mesajul ”Și mie!”.

Oricine are un mesaj de transmis pentru cineva plecat departe, poate folosi Podul Elisabeta ca fundal pentru a transmite un mesaj simplu și puternic ”Și mie (îmi e dor de tine)!”.

page1.jpg

Comentarii Facebook