Dragoste cu năbădăi, într-un sat clujean. Un bărbat l-a bătut cu bâta pe amantul soției sale, până l-a lăsat inconștient


Un scandal cu tentă de telenovelă a avut loc, la sfârșitul săptămânii trecute, în satul clujean Aghireșu Fabrici, unde un soț gelos l-a lovit cu bâta în cap pe amantul soției sale.

Astfel, gelozia l-a împins la gesturi necugetate pe un bărbat din localitate, care a fost înșelat de soție în timp ce era plecat la muncă în străinătate.

Întors în țară, acesta a aflat de escpadele amoroase ale soției și a plecat prin satm cu o bâtă în mână, pentru a-l căuta pe amant, potrivit ziarulclujean.ro.

Când l-a găsit, acesta nu a mai stat la discuții și l-a lovit direct în cap, lăsându-l inconștient. Cei care au asistat la scenă au sunat imediat la 112, iar la fața locului au ajuns echipaje de poliție și ambulanță.

În cursul serii de vineri, am fost sesizați cu privire la un conflict izbucnit între doi bărbați din Aghireșu Fabrici. Din primele informații se pare că un bărbat de 37 de ani l-ar fi agresat pe un altul de 40 de ani. Nu a fost depusă o plângere până la acest moment, dar polițiștii s-au sesizat din oficiu și îl cercetează pe agresor pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe”, precizează Daniel Graur, comisar șef în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Cluj.

Comentarii Facebook