Dragos Chircu, locul secund la "Vocea Romaniai", a vorbit la evenimentul 11even Cluj


Cea de-a doua editie a evenimentelor locale 11even s-a terminat. Si in acest an, surprizele au fost de proportii in ceea ce priveste speakerii prezenti, discursurile acestora si reactia publicului prezent in sala.

In acest an, "Curajul" si "Bucuria" au fost temele evenimentelor 11even. Povestile de viata auzite au fost mai mult decat impresionante.

Speakerii prezenti la 11even Cluj au fost: Dragos Chircu, recunoscut pentru vocea lui deosebita si ocupantul locului doi in urma concursului "Vocea Romaniei" difuzat de PRO TV, Peter Barta, Directorul Fundatiei Post-Privatizare, Mihaela Bilic, nutritionist si autoare de carti, Lorand Soares-Szasz, business-coach si trainer, Iulian Vacarean, "tanarul care traieste pentru ceilalti", Gabor Xantus, realizator de televiziune, Adrian Avram, specialist in chirurgie plastica si estetica, Cristina Bazavan, jurnalist, fost redactor-sef la Revista Tabu, Martha Mocanu, prima femeie guvernator al Districtului 2241 al Clubului Rotary, Marian Victor Popa, manager general in mai multe multinationale pe care le-a adus in Romania si Robert Muresan, proprietar al unui studio de jocuri pe calculator.

"Pentru mine a fost o adevarata experienta de viata participarea la acest eveniment 11even. Mi-a placut extrem de mult ce am auzit aici, am invatat multe din discursurile celorlalti speakeri si oricand as mai repeta aceasta experienta. Chiar daca sunt obisnuit ca la cele mai multe evenimente la care particip doar sa cant, am avut bucuria sa particip la 11even Cluj si in calitate de speaker", a spus Dragos Chircu imediat dupa eveniment.

"Am fost si la prima editie a 11even Cluj, am venit si acum. Reactia cu care plec acum este urmatoarea: abia astept sa particip la urmatoarea editie. Discursurile pe care le-au auzit aici sunt adevarate povesti de viata. M-a impresionat pana la lacrimi atat povestea lui Peter Berta, cat si povestea lui Iulian Vacarean. Am inteles de la Mihaela Bilic ca nu exista reteta perfecta in ceea ce priveste, o cura de slabire, spre exemplu, exista un stil de viata armonios intre corp si suflet. Cred ca mi-ar fi foarte greu sa spun cine mi-a placut cel mai mult, pentru ca e dificil sa faci o clasificare in astfel de situatii", a afirmat si Cristina, una dintre participantele in public la 11even Cluj-Napoca.

Toti cei care au participat la 11even Cluj vor avea posibilitatea sa voteze primele trei cele mai interesante discursuri auzite la 11even.
 
In urma voturilor astfel exprimate, 11 speakerii din toate orasele unde au avut loc sau unde urmeaza sa aiba loc evenimente 11even vor avea ocazia sa participe la 11even&Allan Pease, un eveniment unde invitatul principal va fi chiar Allan Pease, la Bucursti, in data de 4 octombrie 2012.

Pe langa evenimentele locale 11even 2012, organizatorii pregatesc un eveniment cu totul special pentru Romania: 11even & Allan Pease ce va avea loc in 4 octombrie 2012, la Bucuresti. In cadrul acestui eveniment, pe langa cele mai interesante experiente din acest an surprinse in cadrul evenimentelor 11even, participantii vor beneficia de carisma si experienta unuia din cei mai renumiti experti in comunicare din intreaga lume, Allan Pease.

Comentarii Facebook