Dovadă de omenie a pompierilor clujeni! S-au dat jos din autospecială pentru a ajuta o șoferiță căreia nu ii pornea mașina FOTO


Pompierii clujeni au ”salvat” o șoferiță care a rămas blocată cu mașina pe mijlocul drumului, pentru că nu îi mai pornea motorul.

În timp ce se întorceau din misiune, pompierii au dat de un blocaj în trafic pe strada Aurel Vlaicu. Aceștia s-au dat jos din autospecială pentru a vedea ce se întâmplă, iar când au observat că o șoferiță a rmas cu mașina în drum, au sărit imediat în ajutorul său.

16.30 - oră de trafic intens, o autospecială se întoarce de la unul dintre accidentele rutiere, care au solicitat concomitent echipele de intervenție în trei locații diferite.

La întoarcerea spre unitate, pe strada Aurel Vlaicu, una dintre autospeciale a întâlnit o coloană formată în spatele unei mașini oprite în mijlocul drumului.

Dornici să afle dacă cineva se află în pericol, pompierii au găsit o doamnă căreia nu-i mai pornea motorul mașinii sub nici o formă.

Bucuroși că problema nu era atât de gravă pe cât se așteptau, salvatorii au pus mâna și au ajutat-o să împingă mașina din mijlocul drumului, iar traficul a revenit la normal.

Felicitări dragi colegi, solidaritatea și omenia se vede și în gesturile simple pe care le faceți! Suntem mândri de voi!”, transmit reprezentanții ISU Cluj.

FOTO: Facebook -  Info Trafic jud. Cluj

Comentarii Facebook